Resturanger och caféer

Skaftö har ett flertal bra restauranger för lunch och middag. Utgående från Lilla Stuveröd ligger lunchresturangen på Skaftö golfklubb, Rågårdsviks Pensionat och Brygghuset närmast.

Pelles rökeri, Restaurang och café

Vi ligger i hamninloppet till Grundsund. Hit tar du dig enkelt med båt eller bil. Här kan du ta en fika, äta lunch, köpa glass till barnen, njuta av en middag med goda vänner, handla rökt fisk och färska skaldjur, svalka dig med en öl eller ta ett glas vin medan solen går ner i västerhavet. Vi har öppet från påsk. Se öppettider på hemsidan. Vi kan även erbjuda hummerfiske och kräftfiske samt cateringverksamhet året runt. Hjärtligt välkomna önskar vi på ”Pelles”!

Telefon: 0523-212 74
E-mail: info@pellesrokeri.se
Hemsida: www.pellesrokeri.se

Smultron & Tång Restaurang/Pub

Smultron & tång är en genuin fisk- och skaldjursrestaurang på västra kajen i Grundsund. Givetvis står alltid pinfärska skaldjur och fisk på vår meny! Här kan du njuta av både maten och havet. Nyhet! Pizza, ät goda Skärgårdspizzor hos oss även för avhämtning. Vi har 80 sittplatser inomhus och när vädret tillåter dukar vi upp för ytterligare 80 ute på våra mysiga uteserveringar. Krogen går utmärkt att abonnera för bröllop eller andra fester! Välkomna till oss i Grundsund!

Telefon: 0523-217 20
E-mail: info@smultrontang.se
Hemsida: www.smultrontang.se

Restaurang Brygghuset

Fiskebäckskil, på motsatta sidan Gullmarn från Lysekil är en av Bohusläns mest intressanta orter. Istället för fisk
dominerade här fraktfarten. Det märks på byggnader och stämning, lite större, lite mera burget; men fortfarande med saltdoften, tångdoften havet och vågorna. Här ligger Brygghuset, skärgårdskrogen för de som liksom fraktskepparna kräver lite mer. Förutom vår restaurang erbjuder vi även hummerfiske och konferenser. Vi har öppet vår, sommar, höst och jul. För större sällskap har vi öppet året runt.

Telefon: 0523-222 22
Hemsida: www.brygghuset-krog.com